Työkengät sisäkäyttöön (info)

Laadukkaat työkengät sisäkäyttöön verkkokaupastamme - muoti ja terveys samoissa jalkineissa!

Innovatiivinen suunnittelu ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa auttaa meitä kehittämään monipuolista työkenkien mallistoamme. Olemme erikoistuneet sisäkäyttöön suunniteltuihin työkenkiin. Anatomisen muotoilun ja korkeatasoisten materiaalien lisäksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota työkenkien ulkoasuun. Värit ja korut ja kuviot ovat moderneja päivityksiä työkenkiin. Kuuntelemme asiakkaiden toivomuksia ulkonäön suhteen. Mallisto uudistuu koko ajan seuraten kansainvälisiä muotivirtauksia. Hauskat työkengät piristävät päivää!

Työkengät sisäkäyttöön ja ergonomia

Ergonomiset työkengät sisäkäyttöön MaahisiltaTyökenkämme auttavat jaksamaan kaikissa työtehtävissä, joissa jaloille kertyy rasitusta. Työjalkineita löytyy kaikille jalkatyypeille. Työkenkämallistossamme on työjalkineita sekä miehille, että naisille. Työkenkämallimme soveltuvat moneen ammattiin esim. kampaajat, kosmetologit, hoitohenkilökunta, kaupan myyjät, toimisto työntekijät varastotyötekijät, kokit jne. käyttävät jalkineitamme. Meiltä löydät sopivat työkengät sisäkäyttöön – tarjoamme käyttöösi yhden maamme kattavimmista valikoimista.

Työkengissämme löytyy eri kannan korkeuksia. Kaikissa malleissa on sisäpohjat muotoiltu tukemaan jalan pitkittäis- että poikittaisjalkaholveja. Materiaalina jalkineissamme käytämme eniten nahkaa. Työkenkiä sisäkäyttöön löytyy myös huopaisena ja uusionahasta valmistettuna. Mallistossamme on työkenkiä sisäkäyttöön hyvin erilaisilla lesteillä. Työkenkämalleja löytyy sekä kapeille, että leveille jaloille. Mallistossamme on työkenkiä sisäkäyttöön sekä pistokkaina, että sandaaleina takaremmillä. Joka vuosi työkenkä mallistoomme tulee uusia lestejä. Olemme myös huomioineet työkenkä mallistossamme erityistarpeita kuten oman tukipohjallisen käytön, joten meillä on oma mallistomme työkengille sisäkäyttöön omille vaihtopohjallisille.

Työmukavuutta tuo hyvät Maahiset työkengät sisäkäyttöön

Työkengissämme on ajateltu aina käyttömukavuutta suunnitteluvaiheessa. Työkenkien päällysmateriaalit ovat jalkaa vasten aina pehmeitä mutta tukevia. Käytämme monissa työkenkämalleissamme tarrakiinnitystä sen ergonomisuuden vuoksi. Tarrakiinnityksellä työkengässä saadaan paras mahdollinen säädettävyys remmeille, että ne asettuvat jalan mukaisesti.

Monissa työkengissämme on myöskin ns. Air bagit kantapäissä. Ne ovat pehmeät kantatyynyt vaimentamassa kovaa kantaiskua askellettaessa. Myöskin monissa työkengissämme on ulkopohja pehmeää polyuretaania sekin paksuna ulkopohjana vaimentaa jalan kanta- ja päkiäiskua. Näillä ratkaisuilla saadaan helpotusta jo ilmeneviin jalan vaivoihin kuten luupiikkiin. Ja myöskin estetään kyseisen vaivan kehittymistä.

Sisäkäyttöön tarkoitetuista työkengissämme löytyy edullisia vaihtoehtoja joka ammattiin. Koska työkenkämallistomme on laaja. On meillä hyvinkin edullisia ja mukavia vaihtoehtoja. Poistomyynnistämme voi löytää hyvin edullisia työkenkiä sisäkäyttöön. Yritämme sisällyttää työkenkämallistoomme aina edullisia vaihtoehtoja.

Maahiset työkenkien esittelyt työpaikoilla

Järjestämme myöskin työkenkä-esittelyjä työpaikoille. Edustajamme käy esittelemässä ja myymässä työjalkineitamme erilaisilla työpaikoilla. Toimitamme ennen esittelyä tiedotteet ja uuden kuvastomme etukäteistutustumista varten. Työkenkä-esittelyssä on hyvä mahdollisuus päästä sovittamaan jalkineitamme ja vertamaan eri vaihtoehtoja. Edustajiamme ja jälleenmyyjiämme liikkuu lähes koko Suomessa.

Työkenkä-esittely on maksuton.
Ota yhteyttä ja tilaa työkenkä esittely »

Oikean työkengän valitseminen

Kun haluat hyvät työkengät sisäkäyttöön, tee valinta omien jalkojesi mukaan, sillä kaikkien jalat ovat erilaiset. Tilatessasi työkenkiä mieti omia tarpeitasi työkenkien suhteen kuten työkenkien pestävyys, kannan korkeus, takaremmin tarve, suojan tarve varpaille, tuenta jaloille, monikäyttöisyys, hinta, ulkonäkö jne. Tarkista työsuojelun ohjeistus.

Maahiset työkenkien tilaaminen

Työkengät sisäkäyttöön voit tilata maahiset.fi verkkokaupasta.
Valittavana on eri maksutapoja. Toimitus noin 4-10 arkipäivää.
Vaihtaminen ja palauttaminen on maksutonta.

Tilaa työkengät verkkokaupastamme »


Tutustu myös tuotteisiin: Keittiökengät, Terveyskengät