Keittiökengät (info)

Olemme Suomen vanhimpia ammattijalkinevalmistajia. Mallistostamme löytyy monenlaisia kenkiä työkäyttöön. Uutuutena meillä on myös vahvat ja istuvat keittiökengät monen vuoden suunnittelun tuloksena ammattilaisten kanssa. Keittiökenkämallimme on suunniteltu sekä naisille, että miehille. Koot. 36-47. Väreinä: musta, kukallinen ja valkoinen.

Keittiökengät ja työergonomia

laadukkaat keittiökengät monipuolisesta valikoimastaPäällinen jalkineissamme on vuorellista nahkaa. Sisäpohjat keittiöjalkineisiimme valmistamme antibakteerisesta mikrokuidusta, jolloin hien haju ja muu lika ei tartu sisäpohjiin niin helposti. Jalkaa vasten materiaali on pehmeää. Keittiöjalkineissamme on kuvioitu liukuestepohja märille lattiapinnoille. Kannan ergonominen korkeus auttaa selkää jaksamaan seisomisessa ja kävelemisessä. Mukavuutta keittiöjalkineissamme lisää super -pehmeät sisäpohjat, jotka vaimentavat askellusta, vähentävät nivelien rasittumista ja jalkapohjien kipeytymistä. Keskileveä lesti sopii useimmille jalkatyypeille. Keittiökenkien takaremmissä on soljen lisäksi venyke joka lisää keittiökengän käyttömukavuutta.

Keittiökenkien soveltuvuus eri ammattiryhmille

Keittiökengät soveltuvat hyvin myös muihinkin työtehtäviin. Kuten kampaajilla umpinainen päällinen estää hiusten pääsyn jalkoihin ja on helppo puhdistaa kemikaaleista. Myyjän työssä keittiöjalkineemme suojaa varpaita ja auttaa jaksamaan seisoa paikallaan ergonomisen kannan korkeutensa vuoksi. Tämän lisäksi keittiökengät sopivat hyvin myös varastossa työskentelyyn. Kovilla betonipinnoilla pehmeä sisäpohja keittiöjalkineessamme hellii jalkapohjia ja vaimentaa kovaa kanta- ja päkiäiskua. Myöskin suojaa varpaita kolhiintumiselta ja pitää jalat muutenkin lämpimänä jos työskentelee viileissä olosuhteissa. Hoitoalalle keittiökenkämme soveltuu erinomaisesti sen huollettavuuden helppouden vuoksi. Keittiöjalkineemme voi vesipestä tarvittaessa. Myöskin hoitotyössä umpinainen päällinen ja takaremmi lisää työturvallisuutta. Keittiökenkä mallimme on ajaton klassikko työhön kuin työhön ja myöskin mukava vaikka vapaa-ajan käyttöön mahtavan lestinsä vuoksi.

Laatua etsivälle kestävät jalkineet

Keittiökengät ovat ammattijalkinemallistomme laadukas ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaihtoehto uudenlaista työergonomiaa hakevalle. Yhdessä ammattilaisten kanssa, olemme kehittäneet vaatimustason jonka keittiökenkämme tulee täyttää. Olemme myös yhteistyössä Norjalaisen Grete Waitzin kanssa perehtyneet uudenlaisiin pohjamateriaaliratkaisuihin. Sisäpohjan antibakteerinen mikrokuitu on otettu käyttöön urheilijalkineista. Siksi se kestää kovaa kulutusta ja hikoilemista. Mikrokuitu itsessään ei hikoiluta jalkaa.

Tilaaminen ja sovittaminen

Meiltä keittiökenkien tilaaminen on helppoa ja riskitöntä. Koko on normaali jalkinekoko keittiökengissämme . Tilattuasi keittiökengät voit sovitta ne rauhassa ja varmistaa niiden sopivuuden ja istuvuuden omaan jalkatyyppiisi.
Koon vaihtaminen tai jalkineiden palauttaminen tapahtuu asiakaspalautuksena postikuluitta.

Tilaa keittiökengät täältä »