MAAHISET 202 Chocolate työkengät

89,90 / paria

paria

Paksupohjainen pistokas.

Keskileveä/leveä lesti. Sopii monenlaisille jalkatyypeille.

Reilua kokoa.

Päällinen pyyhittävää pintanahkaa.

Sisäpohja anatomisesti muotoiltu ja pehmustettu.

Sisäpohja hengittävää nahkaa.

Ulkopohja kevyttä pitävää polyuretaania.

Nikkelivapaat soljet.

Huippulaatua.

Työkengät, työjalkineet

Naisten työkengät

 

Työkengät

Laadukkaat työkengät sisäkäyttöön verkkokaupastamme - muoti ja mukavuus samoissa jalkineissa!

Innovatiivinen suunnittelu ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa auttaa meitä kehittämään monipuolista työkenkien mallistoamme. Olemme erikoistuneet sisäkäyttöön suunniteltuihin työkenkiin. Anatomisen muotoilun ja korkeatasoisten materiaalien lisäksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota työkenkien ulkoasuun. Värit, korut ja kuviot ovat moderneja päivityksiä työkenkiin. Kuuntelemme mielellämme asiakkaiden toivomuksia ulkonäön suhteen. Mallisto uudistuu koko ajan seuraten kansainvälisiä muotivirtauksia. Hauskat työkengät piristävät päivää!Parhaat työkengätMaahiset

Työkengät sisäkäyttöön ja ergonomia

Työkenkämme auttavat jaksamaan kaikissa työtehtävissä, joissa jaloille kertyy rasitusta. Työjalkineita löytyy kaikille jalkatyypeille. Työkenkämallistossamme on työjalkineita sekä miehille, että naisille. Työkenkämallimme soveltuvat moneen ammattiin esim. kampaajat, kosmetologit, hoitohenkilökunta, kaupan myyjät, toimistotyöntekijät, varastotyötekijät, kokit jne. käyttävät jalkineitamme. Meiltä löydät sopivat työkengät sisäkäyttöön – tarjoamme käyttöösi yhden maamme kattavimmista valikoimista.Paras työkenkä Maahiset

 

Työkengissämme löytyy eri kannan korkeuksia. Kaikissa malleissa on sisäpohjat muotoiltu tukemaan sekä jalan pitkittäis- että poikittaisjalkaholveja. Materiaalina jalkineissamme käytämme eniten nahkaa. Työkenkiä sisäkäyttöön löytyy myös huopaisena ja uusionahasta valmistettuna. Mallistossamme on työkenkiä sisäkäyttöön hyvin erilaisilla lesteillä. Työkenkämalleja löytyy sekä kapeille, että leveille jaloille. Mallistossamme ontyökenkiä sisäkäyttöön sekä pistokkaina, että sandaaleina takaremmillä. Joka vuosi työkenkä mallistoomme tulee uusia lestejä. Olemme myös huomioineet työkenkien mallistossamme erityistarpeita kuten oman tukipohjallisen käytön, joten meillä on oma mallistomme työkengille sisäkäyttöön omille vaihtopohjallisille.

Työmukavuutta tuo hyvät Maahiset työkengät sisäkäyttöön

Työkengissämme on ajateltu aina käyttömukavuutta jo suunnitteluvaiheessa. Työkenkien päällysmateriaalit ovat jalkaa vasten aina pehmeitä, mutta tukevia. Käytämme monissa työkenkämalleissamme tarrakiinnitystä sen ergonomisuuden vuoksi. Tarrakiinnityksellä työkengässä saadaan paras mahdollinen säädettävyys remmeille, jotta ne asettuvat jalan mukaisesti.Paras työkenkä Maahiset.

 

Monissa työkengissämme on myöskin ns. Air bagit kantapäissä. Ne ovat pehmeät kantatyynyt vaimentamassa kovaa kantaiskua askellettaessa. Myöskin monissa työkengissämme on ulkopohja pehmeää polyuretaania sekin paksuna ulkopohjana vaimentaa jalan kanta- ja päkiäiskua. Näillä ratkaisuilla saadaan helpotusta jo ilmeneviin jalan vaivoihin kuten luupiikkiin. Ja myöskin estetään kyseisen vaivan kehittymistä.


Sisäkäyttöön tarkoitetuista työkengissämme löytyy edullisia vaihtoehtoja joka ammattiin. Koska työkenkämallistomme on laaja. On meillä hyvinkin edullisia ja mukavia vaihtoehtoja. Poistomyynnistämme voi löytää hyvin edullisia työkenkiä sisäkäyttöön. Yritämme sisällyttää työkenkämallistoomme aina edullisia vaihtoehtoja.Paras työkenkä Maahiset

Maahiset työkenkien esittelyt työpaikoilla

Järjestämme myöskin työkenkä-esittelyjä työpaikoille. Edustajamme käy esittelemässä ja myymässä työjalkineitamme erilaisilla työpaikoilla. Toimitamme ennen esittelyä tiedotteet ja uuden kuvastomme etukäteistutustumista varten. Työkenkä-esittelyssä on hyvä mahdollisuus päästä sovittamaan jalkineitamme ja vertamaan eri vaihtoehtoja. Edustajiamme ja jälleenmyyjiämme liikkuu lähes koko Suomessa.

Työkenkä-esittely on maksuton.Parhaat työkengät Maahiset

Ota yhteyttä ja tilaa työkenkäesittely

Oikean työkengän valitseminen

Kun haluat hyvät työkengät sisäkäyttöön, tee valinta omien jalkojesi mukaan, sillä kaikkien jalat ovat erilaiset. Tilatessasi työkenkiä mieti omia tarpeitasi työkenkien suhteen kuten työkenkien pestävyys, kannan korkeus, takaremmin tarve, suojan tarve varpaille, tuenta jaloille, monikäyttöisyys, hinta, ulkonäkö jne. Tarkista työsuojelun ohjeistus.

Maahiset työkenkien tilaaminen

Työkengät sisäkäyttöön voit tilata maahiset.fi verkkokaupasta.
Valittavana on eri maksutapoja. Toimitus noin 4-10 arkipäivää.
Vaihtaminen ja palauttaminen on maksutonta.

Tilaa työkengät verkkokaupastamme

Tutustu myös tuotteisiin: KeittiökengätTerveyskengät

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

MAAHISET 995 Helsinki
49,90 / paria
MAAHISET 202 Rock
59,90 / paria
MAAHISET SR20 Hopea
19,90 / paria
MAAHISET 250 Musta nappa
59,00 / paria
JANA 8-27583-38 Rose pistokas
59,90 / paria

Selaa tätä tuoteryhmää: NAISTEN TYÖKENGÄT 2024